تصادف زنجیرهای در اتوبان قم–تهران؛ ۵ مصدوم امدادرسانی و یک فوتی رهاسازی شد
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان قم از امدادرسانی به پنج مصدوم و رهاسازی پیکر یک جانباخته در پی وقوع تصادف زنجیرهای در اتوبان قم–تهران خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ محمدرضا بهرامی اظهار کرد: ساعت ۰۳:۰۲ بامداد امروز، ۴ مهرماه، گزارشی مبنی بر وقوع تصادف زنجیرهای در کیلومتر ۵۳ اتوبان قم–تهران از سوی اورژانس و از طریق سامانه ۱۱۲ هلالاحمر به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) جمعیت هلالاحمر استان قم اعلام شد.
وی افزود: با اعلام این حادثه، نجاتگران پایگاه امداد و نجات ایرانی بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند و پس از حضور در صحنه، اقدامات لازم برای ایمنسازی و تثبیت صحنه حادثه را انجام دادند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان قم ادامه داد: نجاتگران در این عملیات ضمن ارائه خدمات امدادی، نسبت به رهاسازی و نجات فنی مصدومان اقدام کردند.
بهرامی با اشاره به اینکه این حادثه در مجموع ۶ حادثهدیده داشت، گفت: پنج مصدوم این حادثه توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند و پیکر یک جانباخته نیز پس از رهاسازی، برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.
وی خاطرنشان کرد: عملیات امدادرسانی و رهاسازی در این حادثه در ساعت ۰۳:۴۹ به پایان رسید.
نظر دهید